Nieuws Kempen Pizza Hut komt naar Heistse Bergstraat, nog personeel gezocht

Pizza Hut komt naar Heistse Bergstraat, nog personeel gezocht

Pizza Hut komt naar Heistse Bergstraat, nog personeel gezocht

HEIST-OP-DEN-BERG – Pizza Hut opent op 12 oktober een nieuw filiaal in de Bergstraat in Heist-op-den-Berg. De keten had er al een tijdje een pand op het oog. De nadruk komt er te liggen op een combinatie van leveren, afhalen en een restaurantgedeelte met vijftig zitplaatsen.

Franchisenemer Michaël Smets runt al een Pizza Hut in Kapellen. Samen met zijn echtgenote opent hij binnenkort een tweede zaak open in het voormalige pand van Kruidvat in de Bergstraat. Het gebouw wordt nu aangepast. De zaakvoerder is ook nog op zoek naar extra personeel om de nieuwe Pizza Hut in Heist-op-den-Berg te bemannen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Geel
Geel

Top 25 voor Glow uit Geel

Ellen Leysen van Glow ontving een Sugar Achievement Award van Royx Pro. Hiermee behoort het Geelse schoonheidssalon tot de 25 beste… Lees meer