Nieuws Kempen PKF-VMB Kempen gaat een trapje hoger, letterlijk

PKF-VMB Kempen gaat een trapje hoger, letterlijk

PKF-VMB Kempen gaat een trapje hoger, letterlijk

PKF-VMBPKF-VMB Kempen, ook gekend als boekhoudkantoor Marc Willems, is een gevestigde waarde binnen de Kempense accountancy- en taxwereld. Naar aanleiding van het 35-jarige bestaan is het kantoor recent verhuisd naar… 1 verdieping hoger.

Voorheen deelden het boekhoud- en verzekeringskantoor van Marc Willems dezelfde ruimte in een pand aan de Nieuwstraat in Mol. Maar door een fusie van de verzekeringsactiviteiten onder de nieuwe entiteit BeMo drong een splitsing zich op.

Zaakvoerders van PKF-VMB Kempen zijn Marc Willems & Diana Leyman. In 35 jaar hebben ze hun zaak door hun gedrevenheid en passie naar een steeds hoger niveau getild. In het kantoor zijn intussen 5 medewerkers actief.

Diverse expertises
Het Molse kantoor behoort al enkele jaren tot de groep PKF-VMB. PKF-VMB Kempen specialiseert zich op het vlak van KMO-wetgeving, financieel en fiscaal advies. Een van hun troeven is erfopvolging en de overdracht van familiale ondernemingen. Door de samenwerking met PKF-VMB wordt de expertise uitgebreid met diensten op het vlak van audit, interne controle, consolidatie maar ook IFRS.

Klanten die fysiek een bezoek aan het kantoor willen brengen, moeten vanaf nu dus dat trapje hoger nemen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel, Westerlo
Geel

Waarschuwing voor phishing-mails

ABF Kempen uit Westerlo en Geel kreeg de afgelopen dagen al verschillende berichten van klanten die valse e-mails ontvingen. Zaakvoerder… Lees meer

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer