Nieuws Kempen Plaats een jobadvertentie en krijg een e-bike te leen

Plaats een jobadvertentie en krijg een e-bike te leen

Plaats een jobadvertentie en krijg een e-bike te leen

veeloDe lokale vacaturesite Kempenjob en fietsenhandelaar Veelo uit Oud-Turnhout slaan de handen in mekaar voor een opmerkelijke samenwerking. Bedrijven die een jobadvertentie plaatsen op Kempenjob, krijgen een aantal dagen e-bikes ter beschikking die ze kunnen laten uitproberen aan hun personeel. “We zijn in dezelfde regio actief en streven hetzelfde na, namelijk dat mensen in eigen streek werk vinden waar ze naartoe kunnen met de fiets”, legt Rob Koenders van Kempenjob uit.

Fiscale voordelen
Rob Koenders en Steve Vansweevelt van Veelo zijn gedreven ondernemers die mekaar hebben gevonden. Vansweevelt startte begin vorig jaar zijn eigen fietsenzaak in het centrum van Oud-Turnhout waarin hij zich in hoofdzaak toelegt op elektrische fietsen. Die wil hij nu laten uitproberen door werknemers van Kempense bedrijven als alternatief voor de auto voor het woon-werkverkeer. Belangrijk argument voor de werkgever zijn de fiscale voordelen die gepaard gaan met de keuze voor het gebruik van de fiets.

“Voor mij betekent het aanbieden van de leenfietsen een manier om mij te onderscheiden van andere jobsites”, legt Rob Koenders uit. Hij ging op 1 augustus jl. van start met Kempenjob en ziet sindsdien de naamsbekendheid stelselmatig toenemen. Dat heeft zich vertaald naar een 70-tal vacatures die momenteel op de site staan vermeld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer