Nieuws Kempen Plantrent lanceert webshops, voor verhuur en verkoop

Plantrent lanceert webshops, voor verhuur en verkoop

Plantrent lanceert webshops, voor verhuur en verkoop

BEERSE –  Plantrent, dat al naam maakte als plantenverhuurbedrijf, breidt zijn activiteiten uit. Het bedrijf heeft voortaan ook webshops, waar het mogelijk is om planten te huren, of aan te kopen met eventueel onderhoud.

Plantrent office verzorgt al jaren het groen bij heel wat kleine en grote bedrijven. Met de zomer in aantocht lanceert Plantrent nu zijn nieuwe webshops. Dat er belangstelling is, heeft het bedrijf vorig jaar al ervaren met de webshop voor evenementen.

“Zopas hebben we alles online gezet”, vertelt zaakvoerder Stijn Goethals. “Dat maakt dat je bij ons voortaan niet alleen kan huren, maar ook kopen voor interieur en terras. We voelen al langer dat er een grote vraag is naar groen voor kantoren, voor bedrijfsruimtes, maar ook bij particulieren. Daarvoor bieden wij nu totaalpakketten aan.”

Plantrent blijft ook planten en bloemen verhuren voor bedrijven en events. Die activiteiten komen naast de webshop te staan. Het bedrijf rekent op termijn op een mooi evenwicht tussen verkoop en verhuur.

“De evenementensector ligt nu stil”, vertelt Stijn Goethals, “en dus hebben we nu de mogelijkheid gehad om onze plannen voor de webshop te op punt te stellen. Toch blijft ons bedrijf ook nu nog actief op andere fronten. Het leveren van planten voor kantoren loopt door, net als het onderhoud van die planten. Ook de planten die bij ons staan, moeten worden verzorgd. Tegelijk kunnen we nu de webshop wat in de kijker zetten. Daarop bieden we een hele waaier aan mogelijkheden aan. Bezoekers kunnen vertrekken van een eigentijds vormgegeven plantenbak en dan verder kiezen hoe en waarmee ze die willen vullen.”

De webshops van Plantrent zijn te ontdekken via https://www.plantrent.be/webshops

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.