Nieuws Kempen Plantrent: van plantenverhuurder naar conceptontwikkelaar

Plantrent: van plantenverhuurder naar conceptontwikkelaar

Plantrent: van plantenverhuurder naar conceptontwikkelaar

plantrentPlantrent uit Beerse is de voorbije periode geëvolueerd van een plantenverhuurbedrijf naar een aanbieder van totaalconcepten. Om dat ook duidelijk te maken aan potentiële klanten, is afgelopen week een nieuwe website in gebruik genomen. Die toont een aantal creaties tijdens uiteenlopende events.

“De nieuwe site komt er voor een deel op aangeven van onze klanten”, vertelt zaakvoerder Stijn Goethals. “Aanvankelijk concentreerden we ons op de verhuur van planten. Maar op zeker ogenblik vroeg iemand op een beurs om naast die plant ook eens een bank te plaatsen. Ons kennende mocht dat geen gewone bank in teak zijn maar maakten we een bank op blokken. En zo ging dat verder in het mee creatief nadenken met de klant en het conceptueel bedenken van inrichtingen.”

Te weinig promotie
“Van die creaties zetten we wel eens foto’s op onze Facebook-pagina, maar niet op onze website. Toen een klant ons daar al voor een tweede keer op attent maakte, wisten we dat we daar werk van moesten maken. We hebben al die tijd al goed gewerkt maar eigenlijk nooit de tijd gestoken in promotie.”
Voor de bouw van de nieuwe website deed Plantrent tot zijn grote tevredenheid een beroep op webbureau Innomedio uit Oostmalle. “Zij hebben op een korte tijd mooi werk geleverd aan een marktconforme prijs.” Goethals wou de website snel online hebben in het vooruitzicht van de Conceptdag die het bedrijf op 7 april organiseert en waarbij een aantal creaties worden getoond. In een volgende fase komt het verhuuraanbod mee online.

Plantrent is vooral actief in de sector van de events en beurzen in de hele Benelux en sporadisch ook daarbuiten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer