Nieuws Kempen Porsche Van Beurden als eerste op nieuwe bedrijvenzone Everdongen

Porsche Van Beurden als eerste op nieuwe bedrijvenzone Everdongen

Porsche Van Beurden als eerste op nieuwe bedrijvenzone Everdongen

Garage Van BeurdenPorsche-garage Van Beurden heeft als eerste zijn intrek genomen op de nieuwe bedrijvenzone Everdongen aan de op- en afrit van de E34 in Turnhout. Het bedrijf zat voordien in Retie en investeerde 2 miljoen euro in de nieuwe vestiging. Die biedt veel meer ruimte en ligt op een belangrijke zichtlocatie.

Garage Van Beurden specialiseert zich in de verkoop van 2de hands Porsches, voert herstellingen uit en restaureert oude modellen. De nieuwe showroom biedt momenteel plaats aan een 20-tal voertuigen verspreid over het gelijkvloers en de eerste verdieping. “Daarnaast hebben we een werkplaats met vier bruggen en de mogelijkheid om een vijfde brug te bouwen, een aparte plaats om auto’s te reinigen, nog eens een aparte ruimte om motoren en versnellingsbakken te reviseren”, somt zaakvoerder Philip Van Beurden op. Boven de werkplaats is een extra parking.

Gestegen prijzen
De klanten voor het onderhoud en de herstellingen bij Van Beurden zijn merendeel Belgisch, terwijl kopers van wagens ook uit het buitenland komen. “Sinds een tweetal jaar zijn de prijzen voor de modellen uit de jaren ’80 – ’90 en zelfs van daarvoor, flink gestegen. Een gevolg van de toegenomen belangstelling”, weet de zaakvoerder.

Garage Van Beuren werkt sinds afgelopen maandag volledig vanuit de nieuwe vestiging. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de afwerking. De vorige locatie aan de Provinciebaan in Retie is intussen verkocht. Bij Van Beurden werken 7 mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer