Nieuws Kempen Powergrid opent vierde filiaal

Powergrid opent vierde filiaal

Powergrid opent vierde filiaal

Powergrid HerseltPowergrid, gespecialiseerd in elektrische fietsen, heeft zaterdag een nieuw filiaal geopend in Herselt. Na Geel, Mol en Lommel beschikt het bedrijf nu over vier eigen winkels.

“Verschillende mensen uit Herselt waren al klant in onze winkel in Geel”, vertelt zaakvoerder Piet Dijkmans. “Als je weet dat de meeste consumenten hun fiets het liefst in de buurt kopen, is Herselt een regio met een groot klantenpotentieel. Daarnaast zorgt een vierde filiaal ervoor dat we de interne kosten beter onder controle kunnen houden. De opening van meerdere winkels vraagt meer mankracht, waardoor het mogelijk wordt om kennis met elkaar te delen en indien nodig snel en efficiënt te handelen. Genoeg redenen dus om een nieuwe vestiging te openen.”

“Niet alleen voor particulieren, maar ook voor lokale besturen en bedrijven biedt de nieuwe winkel in Herselt heel wat potentieel. Powergrid levert onder meer bedrijfsfietsen en aangezien ondernemingen vaak beschikken over werknemers afkomstig van diverse regio’s, biedt ons netwerk van winkels een grote troef. Hoe meer vestigingen we openen, hoe interessanter het wordt voor onze klant. We kunnen immers veel beter en sneller inspelen op de diverse noden.”

Powergrid, met filialen in Geel, Mol, Lommel en Herselt, focust zich op de markt van elektrische fietsen. Het bedrijf is actief in de verkoop van elektrische fietsen en de ontwikkeling, productie en installatie van unieke fietsenopslagsystemen. Daarnaast is Powergrid ook bedrijvig op de fleet-markt voor fietsen en investeert het in innovatie. In totaal zijn er bij Powergrid negen personen fulltime in dienst.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer