Nieuws Kempen Prijs voor SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw tijdens Constructiv Award

Prijs voor SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw tijdens Constructiv Award

Prijs voor SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw tijdens Constructiv Award

HERENTALS – SD Schrijnwerkerij en interieurbouw heeft de Constructiv Award in de wacht gesleept voor aanwerving en onthaal voor de provincie Antwerpen.

Zaakvoerder Stijn Dirken richtte in 2007 SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw op als eenmanszaak.
Ondertussen werken er 30 medewerkers.
SD specialiseert zich in houtskeletbouw, dak- en gevelwerken en produceert ook binnendeuren, maatkasten, keukens, kantoor- en woninginrichtingen.

Deugddoende erkenning
Zaakvoerder Stijn Dirken en Financieel en Administratief Manager Stijn Verhaegen ontvingen de award uit handen van Ewout Franssen, afgevaardigde van de drie vakbonden en tevens sociale partner van Constructiv.
“We hechten veel belang aan ons aanwervingsbeleid. Vanwege onze groei is het elke keer opnieuw een uitdaging om onze vacatures tijdig ingevuld te krijgen. Het doet ons team dan ook een enorme deugd om voor het geleverde werk een erkenning te krijgen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer