Nieuws Kempen Prik & Tik vernieuwt het concept van de drankhandel

Prik & Tik vernieuwt het concept van de drankhandel

Prik & Tik vernieuwt het concept van de drankhandel

prik en tik toogPrik & Tik is volledig vernieuwd en kiest voor een nieuw concept. „Winkelen moet plezant zijn. Vanaf nu vindt onze klant geuren, muziek en doorlopende degustaties in onze winkels”, zegt zaakvoerder Philip Heylighen.

„Wat vroeger een drankenopslagplaats was, werd een echte winkel”, zegt zaakvoerder Philip Heylighen. „Onze dranken worden nu op een visueel mooie en aantrekkelijke wijze in rekken gepresenteerd. Via Unizo maakte ik deel uit van een expertengroep. Die onderzocht naar waar detailhandel kan evolueren. Beleving komt telkens weer naar boven: winkelen moet plezant zijn.”

Prik & Tik neemt nu het voortouw. „Klanten worden getrakteerd op een aangenaam muziekje. Maar niet alleen het oor wordt verwend. Aroma’s zullen de neus prikkelen. Tot slot is er uiteraard aandacht voor de smaakpapillen. Aan een echte, oude toog uit de jaren 50 – speciaal voor onze winkel in Heist-op-den-Berg afgebroken en weer opgebouwd – kan elke klant een speciaal biertje proeven. Van het vat! Dat bier wisselt om de maand, zo’n doorlopende degustatie is uniek. Hier kan je, met een proefglaasje in de hand, gezellig kuieren en rustig een keuze maken uit ons groot en heerlijk aanbod.”

In de volledig vernieuwde winkels – zowel in Herselt als in Heist – vind je een zeer uitgebreide keuze aan speciaal- en streekbieren. „Heel wat bieren die je nergens anders zal vinden, in totaal zo’n 400 soorten. Ook wie zoekt naar zeldzaam bier, helpen we verder. Tot slot bieden we bier- en wijndegustaties en hebben we een zeer breed assortiment bijpassende glazen.”, aldus winkelverantwoordelijke Freddy Verscuren.

Prik en Tik Heist op den Berg bestaat sinds 1984 en is gehuisvest in een voormalige brouwerij, die ooit de oudste van Heist was. Om de buurt te laten kennismaken met de vernieuwde winkel, organiseren Philip en Freddy een buurtfeest. „Op vrijdagavond 28 november nodigen we de buurt uit voor een hapje en een drankje. We trakteren, de winkel is gesloten. We hopen dat mensen elkaar hier leren kennen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer