Nieuws Kempen Prins Laurent haalt persoonlijk Würth-kalender op

Prins Laurent haalt persoonlijk Würth-kalender op

Prins Laurent haalt persoonlijk Würth-kalender op

Laurent @ Wurth-106Würth Belux NV in Turnhout heeft vandaag prins Laurent op bezoek gekregen. Het bezoek werd op voorhand niet bekendgemaakt. “De prins kwam van dichtbij de hartslag voelen van de wereldmarktleider in bevestigingsmaterialen”, zei het bedrijf na afloop in een persmededeling.

Precies een uur had de prins uitgetrokken in zijn agenda, maar dankzij de vele gerichte vragen die hij zelf stelde, liep dat al snel uit. Onder de indruk van de rijke geschiedenis van het familiebedrijf, kaartte hij allerhande topics aan en luisterde hij geboeid naar de vele servicemogelijkheden die Würth zijn klanten kan bieden.

Aan interactie alvast geen gebrek. De prins legde allerhande inspirerende voorstellen en suggesties op tafel en in ruil vulde de directie van het bedrijf met plezier zijn collectie Würth-kalenders verder aan. Het is immers binnen de onderneming algemeen geweten dat hij jaarlijks via een officieel schrijven een exemplaar van deze vermaarde vrouwenkalender opvraagt. “Dit jaar mocht hij bijgevolg zijn exemplaar persoonlijk in ontvangst nemen”, aldus CEO Michel Oliebos. “We zijn dan ook zeer vereerd met zijn bezoek en stellen de constructieve inbreng van de prins erg op prijs.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer