Nieuws Kempen Producent LED-schermen voelt de EK koorts al

Producent LED-schermen voelt de EK koorts al

Producent LED-schermen voelt de EK koorts al

BAARLE-HERTOG – Wie deze zomer van plan is een wedstrijd van het EK voetbal op groot scherm te tonen, kan er maar best snel bij zijn. Dat merkt Q-LITE. Het bedrijf levert met grote schermen LED- en LCD-oplossingen voor allerlei toepassingen, vanuit de Belgisch-Nederlandse gemeente Baarle-Hertog/Baarle-Nassau en voelt in beide landen de EK-koorts al opborrelen.

Nu er is geloot voor het EK voetbal 2020, is het startschot voor het kampioenschap echt gegeven. Maar Q-LITE merkt eigenlijk al langer dat het EK hier en daar al fel leeft. Het bedrijf kreeg al heel wat aanvragen binnen van organisatoren van events die schermen willen om tijdens de zomer de matchen samen op straat te kunnen bekijken. Q-LITE vreest dat er wel eens een schaarste kan komen van video walls.

“Toen het zeker was dat ook Oranje zich zou plaatsen voor het EK, begonnen daags nadien de aanvragen toe te stromen”, vertelt Jeroen Raeijmaekers, pr manager bij Q-LITE, “en dat is sindsdien niet meer opgehouden. We produceren nog wat kan, maar het lijkt er sterk op dat de vraag het aanbod in de markt zal overstijgen. Dat horen we toch ook bij onze conculega’s die LED-schermen voorzien.”

Q-Lite is een vooraanstaande speler in de markt en groeide ondertussen tot een team van 65 werknemers. De onderneming ontwikkelt en produceert grote en kleine LED-schermen in Baarle-Hertog en Kortrijk.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.