Nieuws Kempen Professionals leren leerlingen gasten ontvangen

Professionals leren leerlingen gasten ontvangen

Professionals leren leerlingen gasten ontvangen

IMG_1660[4]De Europese School in Mol heeft een beroep gedaan op Hostessenservice (Retie) en The Operational Agency (Herentals) om een aantal leerlingen te trainen in hospitality. Die opleiding gebeurde in het vooruitzicht van een opendeurdag.

“De school organiseert geregeld events en heeft daarvoor een groep ambassadeurs samengesteld, een pool van een 20-tal leerling tussen 12 en 18 jaar”, legt Kristel Moons van The Operational Agency uit. “De bedoeling is dat deze vrijwilligers telkens de verwelkoming verzorgen tijdens die events. De school nam contact op met Wendy van Hostessenservice, die op haar beurt mij contacteerde.”

Rollenspellen
De twee onderneemsters vertelden twee uur lang hoe je op een deftige manier gasten ontvangt: hoe je iemand een hand geeft, dat je daarbij oogcontact maakt, dat je niet staat te gsm’en en dat je goed moet zijn voorbereid op je taak. Daarbij werden ook rollenspellen gespeeld.

Komende zaterdag kunnen de leerlingen hun nieuwe kennis al meteen in de praktijk brengen tijdens de opendeurdag op de Europese School. “Na afloop volgt een debriefing en zal de school bekijken of er nog bijkomende training nodig is. In elk geval hebben ze op voorhand al een goede basis gehad”, besluit Kristel Moons.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer