Nieuws Kempen Profploegen tonen interesse in Pacing Sticker

Profploegen tonen interesse in Pacing Sticker

Dit zou wel eens een vertrouwd beeld kunnen worden in het profpeloton. Foto: Pacing Sticker

Profploegen tonen interesse in Pacing Sticker

LILLE – Binnenkort gaat het wielervoorjaar weer van start en de kans is groot dat renners tijdens de koers naar een Lilse Pacing Sticker kijken op hun stuur.

Op de grote wielerbeurs Velofollies in Kortrijk werd de Pacing Sticker voor het eerst aan het grote publiek getoond. “We hebben het aloude plakbandje dat elke wielrenner ooit al op zijn fiets geplakt heeft om zijn route op te schrijven, geprofessionaliseerd”, legt mede-oprichter Dries Woestenborghs uit.

“Om een goed resultaat te behalen heb je, met eender welke fiets je rijdt, een pacing plan nodig. Op onze Pacing Sticker staat een persoonlijk voedingsplan in combinatie met wedstrijdspecifieke elementen zoals cols, kasseien en bevoorradingen. Pacing Sticker is bovendien makkelijk verwijderbaar, want er blijven geen lijmresten zitten. We hebben stickerpakketjes die we maken voor particulieren. Voor teams en events leveren we de stickers op maat in bulk. De kans is inderdaad heel groot dat Pacing Sticker binnenkort te zien zal zijn in het wielerpeloton. Op Velofollies kregen we meteen heel wat aanvragen van profploegen, jeugd- en damesteams en organisatoren van wielerevents.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Ben V. 2023-02-02 19:51:33

Alle info is te vinden op http://www.pacingsticker.com

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.