Nieuws Kempen Publieke stemming open voor Prijs Ondernemen 2020

Publieke stemming open voor Prijs Ondernemen 2020

Publieke stemming open voor Prijs Ondernemen 2020

Vanaf nu tot 31 augustus kan je meestemmen voor de onderneming die in september de Prijs Ondernemen 2020 zal winnen van Voka. Het eindoordeel ligt bij een professionele jury. De winnaar wordt op 17 september bekend gemaakt.

Voka Kempen-Mechelen gaat op zoek naar de ondernemer van het jaar. De voorbije weken nomineerde elk van de lokale afdelingen een winnaar voor de eigen regio. Dat leverde deze 9 finalisten op: PFL uit Beerse, BelOrta uit Mechelen, Emergo Group uit Puurs, Narviflex uit Geel, Vosschemie uit Lier, DiBo uit Arendonk, WIcreations uit Heist-op-den-Berg, Q-lite uit Baarle-Hertog en Heylen Group uit Herentals.

Heel de zomer kan iedereen een stem uitbrengen voor zijn of haar favoriet. Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Deze publieksstemming telt mee voor 1/3 van de stemmen. De andere 2/3 worden verdeeld door een professionele jury.

Professionele jury

De 9 Voka Lokaal award winnaars stellen zich persoonlijk voor aan de professionele jury. De 9 winnaars komen in aanmerking voor de Prijs Ondernemen van Voka Mechelen-Kempen. Daarnaast komen ze ook in aanmerking voor de Prijs Innovatie van Voka – Mechelen-Kempen.

In de jury zetelen onder meer Marc De Geyter (Nationale Bank van België), Kurt Peys, Ingmar Symoens (ING Belgium) en Mieke Dijckmans (o.a. SD WORX).

Award show

De uitreiking van de prijs op 17 september is rechtstreeks te volgen via een digitale livestream. De winnaars en enkele genodigden (afhankelijk van de geldende coronmaatregelen) worden uitgenodigd om alles live mee te maken in het cultuurcentrum Zwaneberg in Heist-op-den-Berg.

Wil je meestemmen? Dat kan tot 31 augustus via https://www.voka.be/prijs-ondernemen

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.