Nieuws Kempen Puuur klinkt op tiende verjaardag

Puuur klinkt op tiende verjaardag

Puuur klinkt op tiende verjaardag

puuurPuuur, het dienstenchequebedrijf van de KVLV, bestaat tien jaar in de provincie Antwerpen en dat is gevierd door de klanten van het eerste uur in de bloemetjes te zetten.

Bij de start heette Puuur nog het Landelijk Dienstencoöperatief en werd er gekozen voor een kantoor in Oostmalle. In maart 2006 verhuisde dit naar Herentals. Door de jaren heen werden nog extra kantoren geopend in Hoogstraten, Kapellen, Turnhout en Zoersel.

Tewerkstelling groeit sterk
Puuur stelt vandaag 770 huishoudhulpen te werk in de provincie Antwerpen. In 2005 waren er dat 81. “We waren één van de eerst opgerichte dienstenchequebedrijven”, zegt persverantwoordelijke Jeanine Vandormael. “Alle medewerkers krijgen een vast contract met gezinsvriendelijke uren.”

In de regio Turnhout heeft Puur 800 klanten. “We hebben nogal wat alleenstaande vrouwen in dienst die na hun huwelijk weer opnieuw op zoek moeten naar werk”, zegt kantoorverantwoordelijke Bie Wouters. “Dat zijn belangrijke krachten voor ons. Ze weten wat het is om een huishouden te runnen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer