Nieuws Kempen PVCele wordt Transparant.pro: “De nieuwe naam weerspiegelt perfect waar ons bedrijf voor staat”

PVCele wordt Transparant.pro: “De nieuwe naam weerspiegelt perfect waar ons bedrijf voor staat”

PVCele wordt Transparant.pro: “De nieuwe naam weerspiegelt perfect waar ons bedrijf voor staat”

Bouwbedrijf PVCele uit Turnhout produceert en installeert buitenschrijnwerk. Met een eigen atelier voor ramen en deuren in aluminium, vond het bedrijf dat het tijd was voor een naamsverandering. Transparant.pro weerspiegelt volgens zaakvoerders Jef Brijs en Anne-Floor van Unnik perfect waar het bouwbedrijf voor staat. “De oude naam dekte de lading niet langer”, klinkt het. “In 2019 verlieten twee medezaakvoerders ons bedrijf. Met de nieuwe naam en een fris imago profileren ons als een transparant bedrijf, dat waarde hecht aan heldere communicatie en probleemoplossend denken”, vertelt zaakvoerder Jef Brijs.

Na het vertrek van twee medezaakvoerders in de zomer van 2019, besloot ondernemersduo Jef en Anne-Floor dat het tijd was voor verandering. Met een nieuwe naam, een nieuwe website en een nieuw imago wil Transparant.pro meer dan ooit de focus leggen op no-nonsense kwaliteitswerk. “Wij staan voor transparante en open communicatie met zowel klanten, leveranciers als personeel. Wij gaan steeds actief aan de slag met feedback, en wanneer we op problemen stoten, steken we ons hoofd niet zomaar in het zand. We gaan probleemoplossend aan de slag tot de klus geklaard is”, vertelt Anne-Floor.

Eigen atelier

Met twee jonge en dynamische bedrijfsleiders aan het roer, is Transparant.pro het toonbeeld van efficiënt werken. “We hebben een eigen atelier voor buitenschrijnwerk in aluminium. Zo gebeurt alles hier in huis, van productie tot plaatsing”, vertelt Jef. “Daarnaast kunnen we dankzij ons productieatelier ook erg kort op de bal spelen. Als we onderdelen nodig hebben of er moeten aanpassingen gebeuren, is dat snel gebeurd.”

Dynamisch en meedenkend

Transparant.pro is vooral actief op de B2B markt, maar ook particulieren kunnen terecht bij de aannemer uit Turnhout. “We zijn een bedrijf met 10 jaar ervaring en erg veel kennis van zaken. Al voor het bouwen begint, spelen we al een belangrijke adviesrol. Daarnaast mogen we ons een aannemer klasse 3 noemen in categorie D5, D20 en D14, wat betekent dat we erkend zijn om werkzaamheden tot € 500.000 uit te voeren voor de overheid.”

Klanten mogen zich niet alleen aan een nieuwe naam verwachten, maar ook aan een verbeterde dienstverlening. De focus zal meer dan ooit op kwaliteit liggen. “Ons ervaren team blijft hetzelfde, alleen gaat alles nog vlotter verlopen dan voordien”, legt Anne-Floor uit. “Waar andere bouwbedrijven log zijn in hun communicatie, zijn wij jong, dynamisch en meedenkend met onze klanten. Dat maakt ons de ideale partner voor al uw bouwwerken!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.