Nieuws Kempen Q-jobs organiseert originele jobdag bij Dicar Geel

Q-jobs organiseert originele jobdag bij Dicar Geel

Q-jobs organiseert originele jobdag bij Dicar Geel

GEEL – Q-jobs dat werknemers en bedrijven helpt om de juiste mensen bij de juiste jobs te brengen, houdt vrijdag een aparte sollicitatieronde. Omdat het voor Dicar op zoek is naar 6 nieuwe medewerkers, wordt in de toonzaal van Dicar een jobdag gehouden. Ruim 20 kandidaten zijn hiervoor uitgenodigd.

Een compacte manier van medewerkers werven. Zo zou je de jobdag kunnen noemen. Q-jobs ontvangt in één dag meer dan twintig kandidaten om 6 jobs in te vullen bij Dicar Motorhomes in Geel.

“We hebben ooit nog zo’n jobdag gehouden, maar dat was toen in onze eigen kantoren”, vertelt Babette Peys van Q-jobs. “Dat dit nu gebeurt in de toonzaal van de klant is iets nieuws. Het heeft het grote voordeel dat de geïnteresseerden het bedrijf al eens kunnen zien en ervaren. Zo kunnen ze zelf ook beter inschatten of het iets voor hen zou zijn om daar te werken.”

Dicar is op zoek naar enkele uiteenlopende profielen, van verkoopmedewerker, over een HR-verantwoordelijke en een magazijnverantwoordelijke tot technieker. Q-jobs heeft daarvoor verscheidene interessante kandidaten uitgenodigd met wie bij Dicar een gesprek wordt gehouden en die een screening zullen doorlopen. “Er is op dit moment een schaarste op de arbeidsmarkt en het is soms hard zoeken naar de juiste mensen”, licht Babette Peys nog toe. “De formule van de jobdag heeft het voordeel dat we snel vooruit kunnen gaan met het vinden van de juiste mensen. Met wat geluk hebben we ’s avonds voor enkelen al goed nieuws en kunnen die hun contract komen tekenen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.