Nieuws Kempen Queens Fashion komt naar Mol

Queens Fashion komt naar Mol

De boetiek van Queens in Leuven. Foto: Queens Fashion

Queens Fashion komt naar Mol

De Kempen is geen onbekend terrein voor Queens Fashion. Eerder opende de modezaak al een filiaal in Turnhout. Binnenkort komt er een tweede Kempense zaak bij in Mol. “Het zal meteen ook onze grootste vestiging  worden”, zegt zaakvoerster Valérie Vanbiervliet van het Rotselaarse moederbedrijf Funwear NV. Queens Mol opent op vrijdag 6 maart.

Groei 

Queens Fashion groeide op 8 jaar van twee fysieke winkels naar acht, en opende een webshop. De multimerkenzaak, met Brabantse vestigingen in Aarschot, Leuven en Diest, biedt een mix van casual & chic, voor verschillende stijlen & moods. Het team van Queens Fashion zoekt leuke, draagbare en betaalbare items en selecteert daarvoor de beste stukken uit Scandinavische en Franse collecties. Klanten kunnen rekenen op gepersonaliseerd advies.

Duurzaamheid 

Eén van de belangrijkste punten-voor zowel de consument als Queens Fashion zelf-is duurzaamheid. wat binnen fashion retail niet vanzelfsprekend is. Toch wil Queens Fashion hierin het voortouw nemen.  “Enerzijds gaan we voor een “sustainable garderobe” in plaats van “fast fashion”. We bieden de klanten een volledige garderobe aan die je onderling kan matchen en waar je jaren plezier aan hebt. Ook dát is duurzaam. Anderzijds wordt er bewust gekozen voor betere, ecologische materialen, zoals organische wol, gerecycleerd polyester,.. tot zelfs gerecycleerd plastic. Daarnaast zoeken we naar het Better Cotton Initiative (BCI)-label. BIC is het grootste duurzaamheidsprogramma voor katoen ter wereld, met als doel de wereldwijde katoenproductie beter te maken – op zowel ecologisch, sociaal als economisch vlak”, zegt Valérie.

25 medewerkers 

Valérie Vanbiervliet stapte 8 jaar geleden in het Queens-verhaal. Ze had nauwelijks kennis over fashion noch retail, maar legde meteen veel ondernemingszin aan de dag.  Tegen de stroom van het boe-denken over fysieke winkels in, ging Valérie volop voor overnames en openingen van nieuwe vestigingen.  Ondertussen is Queens Fashion uitgegroeid tot een team van 25 vaste werknemers. Allemaal vrouwen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.