Nieuws Kempen Ravago wil Life Supplies uit Olen overnemen

Ravago wil Life Supplies uit Olen overnemen

Ravago wil Life Supplies uit Olen overnemen

OLEN, ARENDONK – Ravago Chemicals, een divisie van kunststoffenproducent Ravago, plant de overname van Life Supplies uit Arendonk. Dat meldt De Tijd.

De Nederlandse mededingingsautoriteit ACM maakt melding van de nakende overname. Volgens De Tijd hebben beide partijen een akkoord gesloten over een overname van de meerderheid van de aandelen van Life Supplies.

Life Supplies in Olen producteert additieven voor dierenvoeding. Het bedrijf is sinds 2011 in handen van Chantal Voets, Herman Meynaerts en Edward Verdult. De vijftig werknemers van Life Supplies zouden na de overname in dienst blijven.

Life Supplies groeide de voorbije jaren sterk en de bedrijfsleiding was al enige tijd op zoek naar een partner om ook buiten de Benelux een groei te kunnen realiseren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.