Nieuws Kempen Rechtbank spreekt 3 faillissementen uit

Rechtbank spreekt 3 faillissementen uit

Rechtbank spreekt 3 faillissementen uit

Justitia11-300x226De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft de vof T.W.-construct failliet verklaard. Het gaat om een bouwbedrijf gevestigd aan het Kruineikenplein in Herentals. De zaakvoerders legden zelf de boeken neer. Ook de vennoten Wenda Torremans en Olivier Wuyts zijn failliet op bekentenis. De curator is Ludwig Peeters.

Aan de Boerenkrijglaan in Westerlo is de bvba I-Do Zelfbouw failliet op bekentenis. Meester Paul Van Rompaey treedt op als curator.

Café Hugo, gevestigd aan de John Lijsenstraat in Meer, bij Hoogstraten is gesloten na faillissement. De curator in deze zaak is Mark Bruurs.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

(Marc Peeters)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meerhout, Mol
Meerhout

Zoon stapt mee in uitvaartbedrijf

Uitvaartverzorger Ann Schillebeeckx heeft afgelopen weekend haar nieuwe aula in Meerhout voorgesteld aan het grote publiek. In aula Veldpoort kunnen… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer