Nieuws Kempen Rechtbank Turnhout spreekt 8 falingen uit

Rechtbank Turnhout spreekt 8 falingen uit

Rechtbank Turnhout spreekt 8 falingen uit

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen acht faillissementen uitgesproken.

Produce & packaging nv, Beersebaan 44 in Rijkevorsel, was gespecialiseerd in de teelt van pit- en steenvruchten. De onderneming werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Tom Van Even.

Ook Stoeterij Kalipso bvba, Renderstraat 118 in Westerlo, een groothandel in levende dieren, werd door schuldeisers tot de faling gedagvaard. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

AV Projects bvba, Hoekeinde 97 in Merksplas, actief in personenvervoer, moet zijn werkzaamheden stopzetten op last van de handelsrechter. Het bedrijf werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Wim Nysmans.

De producent van papier en karton Euro Channell Int nv, Ispralaan 29 in Mol, werd eveneens gedagvaard door schuldeisers en failliet verklaard. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Ook Gitte Scheipers Transport Comm.V, Hovenierstraat 55 in Mol, werd failliet verklaard op dagvaarding. Het bedrijf realiseerde goederenvervoer over de weg. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans. De vennoten Vienna De Raet en Gitte Scheipers deelden in het faillissement.

De horecazaak die werd uitgebaat door Leysen en Co nv, Kloosterstraat 4 in Ravels, moet de deuren sluiten op last van de rechtbank na een dagvaarding door schuldeisers. Curator: Mark Bruurs.

Incentive Travel nv, Begijnhof 10 in Herentals, legde zelf de boeken neer, waarna de rechter het reisbureau failliet verklaarde. Curator: Kristof Benijts.

Tot slot moet ook Lymra Trading bvba, Lijsterbesstraat 50A in Herenthout, de activiteiten staken. Het bedrijf in handelsbemiddeling vroeg zelf de faling aan. Curator: Steven Heylen.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer