Nieuws Kempen Record aantal deelnemers voor Online Coffee Break

Record aantal deelnemers voor Online Coffee Break

Record aantal deelnemers voor Online Coffee Break

Begin april organiseerden SBB en Heftig in samenwerking met Made In een eerste editie van de ‘Online Coffee Break’. Dat is een gratis online netwerkevenement voor ondernemers van de provincie Antwerpen. Voor de vijfde editie die op 22 september plaatsvindt zijn er al meer dan 120 inschrijvingen.

Met ‘Online Coffee Break’ willen Heftig, SBB en Made in ondernemers helpen om toch tijd te investeren in hun bedrijf en een B2B netwerk. Ook Unizo trekt mee aan de kar.

Tijdens een ‘Online Coffee Break’ kan je jezelf en je bedrijf voorstellen aan de andere deelnemers. De ‘Online Coffee Break’ duurt een uur. Er wordt gestart met een korte inleiding. Daarna worden de deelnemers per 3 of 4 in een online kamer ingedeeld waar gedurende 10 minuten genetwerkt wordt. Na die tijd keert iedereen terug naar de hoofdsessie en wordt iedereen opnieuw ingedeeld in een andere kamer. Je wordt 5 keer in een andere kamer ingedeeld. Je kan dus tot 15 nieuwe ondernemers leren kennen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.