Foto: Bert De Deken

Recordaantal bedrijven neemt deel aan Open Bedrijvendag in hotspot Mol

Tijdens de Open Bedrijvendag is Mol een hotspot. De lokale ondernemingen staan dan extra in de kijker en een recordaantal Molse bedrijven zet op zondag 1 oktober de deuren open.

Minstens twaalf Molse bedrijven zetten op 1 oktober de deuren wagenwijd open tijdens Open Bedrijvendag. Het gemeentebestuur en VOKA zijn bijzonder fier op dit fraaie resultaat. Als gemeentelijke hotspot binnen het totale programma van Open Bedrijvendag plaatste het gemeentebestuur mee de schouders onder het werven van potentiële deelnemers.

“De uiteindelijke deelnemers vormen samen een mooi staal van de enorme diversiteit aan bedrijvigheid in onze gemeente”, aldus schepen van lokale economie Lieve Heurckmans (CD&V). “Zo tellen we zowel een groot productiebedrijf als een kleine ambachtelijke speler onder de deelnemers. Naast bedrijven uit toeristische en recreatieve sectoren zien we ook brede dienstverleners en ondernemingen in de sociale sector. We overtuigden zelfs een bedrijf met internationale naam en faam.”

De deelnemende Molse bedrijven zijn onder meer AGC, Galaxy Studios, Badweelde, Maxevent en Space2Connect. Ook Carolus reizen zal op 1 oktober digitaal meedoen aan de Open Bedrijvendag.