Nieuws Kempen Re’iese gin in samenwerking met lokale beroemdheid

Re’iese gin in samenwerking met lokale beroemdheid

Re’iese gin in samenwerking met lokale beroemdheid

Bistro Tilo in Retie wil haar klanten op een opvallende manier bedanken voor hun trouw, en de extra moeite die ze moeten doen om alles veilig te doen verlopen. Daarom krijgen bezoekers vanaf volgend weekend een ‘Covid Seef Ticket’. Daarnaast lanceert de bistro ook haar eigen gin, ‘Re’iese gin’, met een lokale beroemdheid in de hoofdrol.

“Het opvallendste ingrediënt in onze Re’iese gin is linde”, zegt Bert Geuens van Bistro Tilo. “Want tilo is het Spaans voor linde. En de bekende lindeboom is hét monument van Retie.” De uitbaters  hebben van de bloesems van de lindeboom een distillaat laten maken. Dat is nu toegevoegd aan gin. Naast linde zijn ook yuzu en bittere amandelen de hoofdingrediënten van de gin. “De bittere amandel toevoegen aan gin? Dat deed nog niemand in België.”

De gin van Bistro Tilo is vanaf december verkrijgbaar. Voor wie zijn dorst al eerder wil lessen, heeft Bistro Tilo vanaf volgend weekend nog iets anders in petto. “Vanaf een consumptie van 30 euro per persoon, geven we een Covid Seef Ticket. Dit mag je ruilen voor een gratis ‘Seef’-biertje’.” Met de ludieke actie wil de uitbater haar klanten bedanken voor de extra moeite die ze tijdens hun horecabezoek moeten doen.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.