Nieuws Kempen Rekening houden met verkeershinder in Heist

Rekening houden met verkeershinder in Heist

Rekening houden met verkeershinder in Heist

HEIST-OP-DEN-BERG – In de Oude Godstraat in Heist-op-den-Berg zijn bouwwerken van start gegaan die de komende maanden zorgen voor omleidingen.

De werken vinden plaats ter hoogte van 19C – 19 E op een onbebouwd stuk grond. “Voor autoverkeer tussen de Herentalsesteenweg en Landekenstraat is er enkelrichting ingesteld. Het verkeer komende van Herentalsesteenweg richting Lostraat kan gewoon door. In de andere richting moet je een omleiding volgen langs  Westerlosesteenweg-Dorpsstraat-Ijzerenweg. Dit is de officiële omleiding die hoofdzakelijk zal dienen voor vrachtverkeer”, zegt schepen van Lokale Mobiliteit Katleen Vantyghem. “De werken zouden rond 15 mei afgerond zijn. “Hopelijk vroeger. De bouwheer heeft ons verzekerd dat hij alles in het mogelijke gaat doen om de bouwwerken zo spoedig mogelijk klaar te hebben.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Geel
Geel

Top 25 voor Glow uit Geel

Ellen Leysen van Glow ontving een Sugar Achievement Award van Royx Pro. Hiermee behoort het Geelse schoonheidssalon tot de 25 beste… Lees meer