Nieuws Kempen Rem-B Hydraulics wordt “certified excellence partner” van Bosch Rexroth

Rem-B Hydraulics wordt “certified excellence partner” van Bosch Rexroth

Rem-B Hydraulics wordt “certified excellence partner” van Bosch Rexroth

BEERSE – REM-B Hydraulics uit Beerse, gespecialiseerd in verkoop, herstelling en onderhoud van hydraulische onderdelen en installaties mag zich voortaan “certified excellence distribution partner” noemen van Bosch Rexroth. REM-B wordt officiële verdeler van Bosch Rexroth hydraulische componenten en wisselstukken, zowel voor de industriële als de mobiele markt. Daarvoor moest REM-B een hele reeks kwaliteitsproeven doorlopen.

REM-B Hydraulics is gespecialiseerd in onder meer hydraulische pompen, motoren, cilinders en ventielen.

Ongeveer een jaar lang heeft Rem-B Hydraulics alle stappen doorlopen op weg naar het gecertificeerde partnerschap. Na de diverse selecties en audits zag Bosch Rexroth in Rem-B Hydraulics een geknipte partner was om mee in zee te gaan. Uiteindelijk rondde het bedrijf uit Beerse alle fasen succesvol af.

“Rem-B Hydraulics werkt al van bij zijn ontstaan met Bosch Rexroth producten”, vertelt Paul Dickens van REM-B. “De producten van Bosch Rexroth kennen na 35 jaar nauwe samenwerking geen geheimen meer voor ons. Daarom kunnen we een vlotte en snelle, precieze service garanderen. We hebben en internationaal netwerk aan contacten. We zullen altijd de snelst mogelijke en meest efficiente oplossing voor het probleem van onze klant proberen te vinden.”

Het partnerschap mag gezien worden als kers op de taart voor alle inspanningen van Rem-B Hydraulics om de producten van de Duitse hydrauliekgigant in de markt te zetten.

Deze intense samenwerking past tegelijk in de strategie van REM-B om samen met zijn Amerikaanse partner ETS een van de grootste verdelers te worden van originele hydraulische componenten en wisselstukken op de wereldmarkt. Daarnaast past het binnen de filosofie en strategie van Rem-B Hydraulics om een blok te vormen tegen de toestroom van minderwaardige kopij producten die de markt overspoelen.

Bosch Rexroth is één van ’s werelds leidende leveranciers van aandrijf- en besturingstechnologieën, heeft vestigingen in meer dan 80 landen, circa 32.300 medewerkers en realiseert een omzet van meer dan 6.2 miljard euro.

REM-B heeft 54 medewerkers en realiseerde in 2019 een omzet van meer dan 19 miljoen Euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.