Nieuws Kempen Renilde Craps is nieuwe gedelegeerd bestuurder van Voka-Kempen

Renilde Craps is nieuwe gedelegeerd bestuurder van Voka-Kempen

Renilde Craps is nieuwe gedelegeerd bestuurder van Voka-Kempen

renilde crapsDe raad van bestuur van Voka – KvK Kempen heeft gisteravond Renilde Craps aangewezen als nieuwe gedelegeerd bestuurder. Ze volgt Jan Hendrickx op, met wie een aantal weken geleden de samenwerking werd stopgezet. Hendrickx leidde de voorbije 6 jaar de Kempense werkgeversorganisatie.

Renilde Craps was sinds haar indiensttreding in juni 2015 bij Voka-Kempen Directeur Diensten. Voordien was ze 13 jaar lang directeur van Flanders’ Drive in Lommel, een Vlaams onderzoekscentrum voor de voertuigindustrie. Naast haar job binnen de Kamer is ze ook lid van de raad van bestuur van Flanders’ Bike Valley in Beringen.

Binnen Voka-Kempen wordt de unanieme beslissing van de raad van bestuur over haar aanstelling als nieuwe gedelegeerd bestuurder bevestigd. In de loop van de week volgt hierover een verdere communicatie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meerhout, Mol
Meerhout

Zoon stapt mee in uitvaartbedrijf

Uitvaartverzorger Ann Schillebeeckx heeft afgelopen weekend haar nieuwe aula in Meerhout voorgesteld aan het grote publiek. In aula Veldpoort kunnen… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer