Nieuws Kempen Resoc Kempen zoekt digitale experts en marketeers voor campagne

Resoc Kempen zoekt digitale experts en marketeers voor campagne

Resoc Kempen zoekt digitale experts en marketeers voor campagne

We-For-WorkRESOC Kempen werkt samen met de provincie Antwerpen mee aan het project We4Work van Idrops. Het traject We4Work wil mensen met uiteenlopende skills, kennis en achtergronden samenbrengen om websites, apps en andere digitale tools te bedenken en ontwikkelen tegen jeugdwerkloosheid.

Op 2 oktober is het de beurt aan Turnhout en vindt er vanaf 17 uur een minilab plaats in het Cultuurcentrum De Warande. Dominique Van Dijck, coördinator Resoc Kempen: „„De ervaring leert dat wanneer mensen met diverse vaardigheden hun expertise in de ring gooien. We roepen dus de Kempense ondernemers, digitale experts, marketeers, communicatiebureaus en andere creatievelingen op om deel te nemen aan ons minilab. De sterkste ideeën uit de minilabs maken kans op een professionele coaching en op een budget van 10 000 euro waarmee het idee verder uitgewerkt kan worden.”

WE FOR WORK is de vlag waaronder iDROPS i.s.m. VDAB en diverse lokale en regionale partners de strijd aangaat tegen jeugdwerkloosheid. In maar liefst 13 Vlaamse steden vinden minilabs plaats waarin jonge werklozen, digitale en sociale experten, ondernemers, marketeers en andere creatievelingen de koppen bij elkaar steken en brainstormen over – digitale – antwoorden op jeugdwerkloosheid. Initiatiefnemer is iDROPS vzw, een innovatieagentschap dat zich specialiseert in maatschappelijke verandering via digitale tools, cocreatie en bottom-up processen. iDROPS is actief in de creatieve economie (boekensector, audiovisuele sector, ‘digital fashion’, retail), de culturele sector (musea, bibliotheken) en de sociale sector (armoede, gezondheid, werk(loosheid), zorg).

Alle informatie via www.weforwork.be.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer