Nieuws Kempen Restaurant op het water in Kessel verdrijft de verveling

Restaurant op het water in Kessel verdrijft de verveling

Restaurant op het water in Kessel verdrijft de verveling

KESSEL – Van zodra het van de Veiligheidsraad weer mag, kan je deze zomer in Kessel (Nijlen) gaan dineren in een drijvend restaurant. Het concept Dinner on the Lake belooft culinair genot op een bijzondere locatie.

Angelo Medagoda en Jeremy Buyle, de initiatiefnemers achter Dinner on the Lake, willen hun boot op een meer leggen ter hoogte van de Bartstraat in Kessel. Vanwege de coronacrisis wordt het concept lichtjes aangepast. In Kessel komt een kleinschaligere versie die Angelo Medagoda omschrijft als een drijvende tafel. “Terwijl je in een klein gezelschap geniet van een gastronomische barbecue zie je de zon ondergaan over het meer.”

Wanneer het drijvende restaurant precies opengaat is voorlopig nog onduidelijk. Dat hangt uiteraard af van de beslissingen van de Veiligheidsraad. Buyle en Medagoda zijn er wel van overtuigd dat mensen uitkijken naar hun concept. “Ze zijn het in hun kot zitten bui en willen maar wat graag weer op café en op restaurant gaan.” De twee hopen op 8 juni te kunnen openen. Het restaurant blijft in Kessel drijven tot in september. Er kan zelfs nu al worden gereserveerd. Ook overnachten in een luxueuze tent naast het meer is mogelijk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Mol
Mol

Cosy in de Corbiestraat

Vanaf begin mei tot en met eind oktober tovert het Molse gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.