Nieuws Kempen Restaurant Waterschoot behoudt Michelinvorkjes na overname

Restaurant Waterschoot behoudt Michelinvorkjes na overname

Restaurant Waterschoot behoudt Michelinvorkjes na overname

waterschootPhilip De Dycker en Kristin Aerts tonen zich bijzonder in hun nopjes met de twee vorkjes die de culinaire recensenten van Michelin hun restaurant Waterschoot in Rijkevorsel toedichtten. Ruim een jaar geleden namen ze het eethuis over en zien nu hun inspanningen beloond.

“De vorige eigenaar moest met rugproblemen afhaken”, doet De Dycker het verhaal. “De zaak was enkele maanden gesloten vooraleer wij ze op 10 oktober 2014 weer openden na een stevige verbouwing. Op het moment dat de vorige eigenaar de deur sloot, had de zaak twee vorkjes. We zijn zeer blij dat we die hebben kunnen behouden, want dat is geen evidentie na een overname.”

Trouwe klantenkring
“Als horecazaak succes boeken is in deze tijd verre van evident”, vult Kristin Aerts aan. “Een dik jaar na de heropening van het restaurant is dit een mooie beloning voor het harde werk. Die erkenning doet uiteraard deugd, maar het doet ons evenveel plezier te zien dat we ondertussen een trouwe klantenkring hebben opgebouwd. Mensen tegen een betaalbare prijs culinair laten genieten, daar doen we het voor.”

Philip De Dycker, chef-kok en eigenaar, was eerder aan de slag in een sterrenzaak in Spanje en verschillende gerenommeerde zaken in België. “Sterren zijn geen ambitie meer. Het familiale karakter en de kleinschaligheid van onze zaak combineren met heerlijke en mooi gepresenteerde gerechten, des te meer. En dat schijnt geapprecieerd te worden door onze klanten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer