Nieuws Kempen Restaurants, machinebouwers en andere ondernemingen failliet

Restaurants, machinebouwers en andere ondernemingen failliet

Restaurants, machinebouwers en andere ondernemingen failliet

faillissementDe afdeling Turnhout van de rechtbank van koophandel  Antwerpen sprak tien nieuwe faillissementen uit. Daarbij dreigt een viertal jobs verloren te gaan. Zo had de bvba Jalbo nog drie arbeiders en ook nog een drie studenten in dienst. Het gaat om een restaurant gelegen aan de Koningin Elisabethlei in Turnhout. De zaakvoerders hebben zelf de boeken neergelegd.  De advocaten Van Gompel en Robeyns treden op als curatoren. Nog in Turnhout is aan de Steenweg op Zevendonk de cv APC België failliet na dagvaarding. Het gaat om een groothandel in machines en werktuigen. In dezelfde adem heeft de rechtbank ook zaakvoerder Casparus Krijgsman failliet verklaard.  Ook in deze twee dossiers zijn Rudi Van Gompel en Tom Robeyns de curatoren.

Aan de Vrijheid in Arendonk valt het doek over het restaurant uitgebaat door de  bvba Geudens & Vercaigne. Wim Roefs en Wim Nysmans zijn de curatoren. Het restaurant sloot in december vorig jaar de deuren. Het pand werd omgebouwd tot een eetcafé. De nieuwe uitbaters hebben niets met het faillissement te maken.

De bvba Smart Solutions, gevestigd aan de Diamantstraat in Herentals tekende voor de werving en selectie van personeel. De faling volgde nadat de boeken werden neergelegd. De curatoren in deze zaak zijn Ria Piedfort en Petra Willems.

Thomas Scholten uit de Vlinderweg in Oud-Turnhout werkte als consultant, verkoop en marketing. De ondernemer oordeelde zelf dat het zakelijk niet verder kon en vroeg het faillissement aan. Tom Van Even treedt op als curator.

De bvba Imco, Grens  in Poppel werd gedagvaard door schuldeisers. Het gaat om een groothandel in sport- en kampeerartikelen. De rechtbank stelde Wim Roefs en Wim Nysmans aan als curatoren.

Aan de Riyadstraat in Meer bij Hoogstraten gaat het licht uit bij de bvba Global Factory Automation. De zaakvoerders van de onderneming gespecialiseerd in de automatisering van machines legden zelf de boeken neer.  De curator is Katty Somers.

Paul Van Rompaey is de curator voor het faillissement van de nv Franklin Industries,  gevestigd aan het  Industriepark in Hulshout. De onderneming bouwde machines tot de zaakvoerders beslisten de boeken neer te leggen. De onderneming had nog één bediende in dienst.

Eveneens op eigen aangifte is aan de Turnhoutsebaan in Mol de bvba Surf & Turf failliet verklaard. Surf & Turf tekende voor de uitbating van een restaurant.  De curator in deze zaak is Christophe Geukens.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meerhout, Mol
Meerhout

Zoon stapt mee in uitvaartbedrijf

Uitvaartverzorger Ann Schillebeeckx heeft afgelopen weekend haar nieuwe aula in Meerhout voorgesteld aan het grote publiek. In aula Veldpoort kunnen… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer