Retiese cadeaucheque

Retie brengt handelaars met elkaar in contact

Met de vernieuwing van het handelaarsoverzicht op haar website, neemt de gemeente Retie ook stappen om het lokale ondernemersnetwerk te versterken. Zo kan je voortaan al jouw contactgegevens delen met andere zaakvoerders.

In een aparte sectie op de gemeentelijke website bundelt Retie de ondernemers op haar grondgebied. Deze webpagina is onlangs geüpdatet en er zijn meteen een paar nieuwigheden geïntroduceerd.

Zo kan je nu aangeven of de gemeente jouw contactgegevens mag delen met mede-ondernemers in Retie – enkel bestemd voor professionele doeleinden. Daarnaast kan je aanduiden of je zaak Retiese cadeaucheques aanvaardt én je al dan niet goederen of diensten wil leveren aan de gemeente. Openbare besturen zijn immers verplicht om bij zulke opdrachten telkens aan zeker drie bedrijven een offerte te vragen. Met de data van haar handelaarsoverzicht weet de gemeente dus meteen of je onderneming interesse heeft om mee te dingen.

Het gemeentebestuur roept ondernemers op om al hun gegevens op de webpagina te checken of je te registreren als je nog niet in het overzicht vermeld staat.

https://www.retie.be/bedrijven