Nieuws Kempen Retienaar brengt gratis e-book uit

Retienaar brengt gratis e-book uit

foto: Annik Loodts

Retienaar brengt gratis e-book uit

RETIE – Tommy Browaeys, uitgever van beroep, bundelt zijn ervaringen van de afgelopen vijf jaar in ‘Gebeten door het Leven’. Dat stelt hij gratis ter beschikking via zijn blog, voor iedereen die meer inzicht wil in burn-out, hoogsensitiviteit en zelfbesef.

“Op 25 november was het vijf jaar geleden dat het licht bij mij uitging”, vertelt Tommy. “Sindsdien is er heel veel gebeurd. Ik heb veel geschreven, eerst voor mezelf, maar toen ik het begon te delen via mijn blog waarjewerkelijkademt.be bleken veel mensen zich erin te herkennen. In 2016 is mijn eerste boek verschenen, ‘Wake-Up Call’. Sindsdien is het niet meer stil gevallen. Tegenwoordig geef ik regelmatig lezingen, voor groepen tot wel 150 mensen. Ik heb het gevoel dat ik een verschil voor anderen kan maken.”

Het nieuwe boek ‘Gebeten door het Leven – Hoe het leven mij ontmoet sinds ik mezelf tegenkwam’ is 100 pagina’s dik. “Ik heb een selectie gebundeld van ingekorte en bewerkte blog- en opiniestukken, afgewisseld met quotes en sprekende beelden. Afsluiten doe ik met de basisprincipes van de ‘slakkenfilosofie’ die ik eruit gedistilleerd heb. Zowel werknemer, werkgever als onze samenleving kunnen er uit leren over burn-out, hoogsensitiviteit en zelfbesef.”

Het boek verschijnt niet in de reguliere handel. “Ik ben nog aan het bekijken of ik het ook in printvorm zal uitbrengen. Het is sowieso gratis beschikbaar als digitale bundel. Geïnteresseerden hoeven zich enkel te registreren zodat ik hen kan uitnodigen als ik iets organiseer rond de thema’s uit het boek. Dit is mijn manier om mijn dankbaarheid uit te drukken voor wat anderen voor mij gedaan hebben.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.