Nieuws Kempen Retrozaak Mademoisel breidt uit

Retrozaak Mademoisel breidt uit

Retrozaak Mademoisel breidt uit

Mademoizel

Foto: GVA – Marlies Van Bael

Het winkeltje van Leen Vangenechten uit Veerle-Laakdal doet het goed. Amper een half jaar na de opening van Mademoizel moeten er extra paskamers gemaakt worden.

Leen Vangenechten vormde een tijdje geleden haar appartement om tot een retrowinkel met speciale merken zoals Lindyshop en Louche. Dames kunnen er terecht voor leuke retro kleding en accessoires zoals handtassen sjaaltjes, juwelen of haarbanden.

„Kledij van vroeger is weer helemaal hip en trendy”, vertelt Leen. „Ik was vroeger schoonheidsspecialiste en werkte als GON-begeleidster en als kleuterjuf op school. Ik verkocht wel eens een juweeltje en zo is de idee voor Mademoizel langzaam aan ontstaan.” Vangenechten nam loopbaanonderbreking op school en richt zich nu  volledig op haar winkel. Iets wat ze al van kindsbeen voor ogen had. Onlangs moesten twee paskamertjes bijgemaakt worden zodat klanten de kleding kunnen passen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer