Nieuws Kempen Rijkevorselse kledingwinkels vullen elkaar aan

Rijkevorselse kledingwinkels vullen elkaar aan

Rijkevorselse kledingwinkels vullen elkaar aan

RIJKEVORSEL – Op enkele maanden tijd zijn met So en Starlicious twee winkels met dameskleding geopend in het centrum van Rijkevorsel. De zaakvoersters hopen elkaar aan te vullen en te inspireren.

Na enkele jaren zonder dameskledingwinkel is er binnenkort weer meer dan genoeg keuze in Rijkevorsel. So is al open sinds 22 augustus, enkele tientallen meters verder gaat midden oktober Starlicious open. “Ik doe al 10 jaar home parties met kledij, vaak geholpen door Inez Denies, die 25 jaar in een schoenenwinkel werkte”, vertelt Kim Maes van So. “Die avonden zijn weggevallen en ik had nog een grote stock. Toen dit pand beschikbaar werd, besloten we onze droom te volgen.”

Ook Heidi Van Hees van Starlicious organiseerde home parties. “Ik had wel een klein winkeltje in mijn garage maar vanaf volgende maand heb ik voltijds mijn eigen winkel. Het is de bedoeling dat de avondjes dan voortaan daar doorgaan.”

So en Starlicious verkopen allebei dameskleding en -accessoires en bevinden zich bovendien vlak bij elkaar in de buurt. “In het begin heb ik een beetje gepanikeerd”, geeft Heidi toe. “Maar we hebben zulke verschillende stijlen dat we elkaar echt aanvullen. Bovendien is het nu extra de moeite voor klanten om naar Rijkevorsel te komen.” “We gaan er hier een tweede Breebos van maken”, lacht Kim. “We kunnen misschien zelfs tijdens de eindejaarsperiode samen iets doen?”

So is open op maandag, vrijdag en zaterdag. Kim werkt nog bij Bolckmans industriebouw in Hoogstraten, Inez blijft aan de slag als tandartsassistente. “We gaan bekijken hoe het loopt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.