Nieuws Kempen &Robin viert 2 jaar met 40ste klant

&Robin viert 2 jaar met 40ste klant

&Robin viert 2 jaar met 40ste klant

Financieel consultant &Robin blaast 2 kaarsjes uit en viert bij die gelegenheid zijn 40ste klant. Het bedrijf is met een kantoor in Herentals en Kontich vooral in de Kempen en het Antwerpse actief. “Het is fijn om te zien hoe het ondernemerschap in deze regio’s blijft uitbreiden. Het werkt inspirerend en aanstekelijk, zo heb ik het graag”, zegt zaakvoerster Ine Meeussen.

8 jaar geleden richtte Ine Meeussen Ufinity op. Binnen dit bedrijf zag in september 2016 &Robin het levenslicht als een aparte business unit om zaakvoerders van kmo’s zonder een aparte financiële afdeling bij te staan met financiële expertise.

“We ontlasten ondernemers van administratieve en financiële rompslomp die bij het runnen van een eigen zaak komt kijken”, aldus Ine Meeussen. “Financiële expertise moet makkelijk toegankelijk en op maat van de behoeften ingezet kunnen worden.”

Expertise op maat
Vooral de dienst CFO-as-a-service doet het goed. “De nood aan een financieel directeur is er in elke onderneming, maar voor een kmo is het niet zo evident om zulk profiel vast in dienst te nemen, laat staan voltijds. Daarom bieden we die expertise aan op deeltijdse basis en echt op maat van de onderneming”, aldus business manager Elisabeth Domus.

Ze citeert hun klant Robrechts & Thienpont uit Turnhout als een voorbeeld die erg gebaat was met deze dienst. “De zaakvoerder gaf aan dat alle bedrijven die in een step-up fase gebaat zijn bij een CFO-as-a-service, voornamelijk als ze te maken krijgen met een snelle groei. Het is zeker een aanrader wanneer financiële rapportering en inzichten belangrijker worden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.