Nieuws Kempen Robojob genomineerd voor de TECHNOLOGY FAST 50

Robojob genomineerd voor de TECHNOLOGY FAST 50

Robojob genomineerd voor de TECHNOLOGY FAST 50

HEIST-OP-DEN-BERG – Deloitte België heeft de Technology Fast 50 gepubliceerd, de lijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van België. De Technology Fast 50-award gaat naar het snelst groeiende technologiebedrijf in België op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar. Robojob uit Heist-op-den-Berg is daarbij genomineerd. Deloitte maakt de winnaar bekend op 26 november 2020.

De Technology Fast 50-wedstrijd van Deloitte is gericht op snelgroeiende technologiebedrijven die hun hoofdkantoor in België hebben. Deelname aan de Technology Fast 50-wedstrijd kan bedrijven helpen hun bedrijf te ontwikkelen door hun zichtbaarheid te vergroten en hen toegang te geven tot het unieke netwerk van zeer succesvolle executives van de Fast 50.

Robojob, een bedrijf uit Heist-op-den-Berg dat gespecialiseerd is in CNC-automatisering, is bij de 50 genomineerden voor de Technology Fast 50 Award. Al bijna 15 jaar bouwt RoboJob aan laagdrempelige en gebruiksvriendelijke oplossingen die het rendement, de flexibiliteit en de efficiëntie van een machinepark aanzienlijk kunnen verhogen. Zo hebben ze al meer dan 800 robots geïnstalleerd in binnen- en buitenland. Daarmee staan ze mee aan de top in deze nichemarkt.

“De Technology Fast 50 ranking bewijst dat ook dit jaar het scale-up ecosysteem in België in volle expansie is. We zien dat vooral B2B technologiebedrijven heel sterk zijn in België en hun kans grijpen om te internationaliseren”, vertelt Sam Sluismans, Programme Leader Deloitte’s Technology Fast 50.

Behalve de prijs voor snelst groeiend bedrijf reikt Deloitte ook een award uit voor Most Sustainable Growth. Deze winnaar selecteert Deloitte op basis van een continue groei in de huidige en vorige Technology Fast 50 ranking.

Daarnaast maakt Deloitte ook de tien finalisten bekend die wedijveren voor de titel van Rising Star, het meest veelbelovende bedrijf dat minder dan vier jaar actief is in de technologiesector. Bedrijven die minder dan vier jaar actief zijn in de technologiesector worden in de spotlight geplaatst in de Rising Star-categorie. Op 13 oktober stelden alle 71 Rising Star-kandidaten zich voor aan een jury van Deloitte industrie experten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.