Nieuws Kempen Rogier van de Garde is nieuwe directeur DAF Trucks België

Rogier van de Garde is nieuwe directeur DAF Trucks België

Foto DAF Trucks

Rogier van de Garde is nieuwe directeur DAF Trucks België

Rogier van de Garde is met directe ingang benoemd tot managing director van DAF North-West Europe. Hij is daarmee de nieuwe commercieel directeur voor DAF Trucks in Nederland, België, G.H. Luxemburg en Scandinavië.

Van de Garde volgt Michiel Kuijs op, die werd benoemd tot sales director bij DAF Trucks. Kuijs zal zich in zijn nieuwe functie toeleggen op de verkoopactiviteiten van DAF binnen Europa.

De nieuwe managing director van DAF North-West Europe heeft binnen DAF en koepelbedrijf Paccar al ruim 22 jaar ervaring op het gebied van onder meer productie, marketing en sales. Ook bekleedde hij enkele jaren de functie van Senior Director Purchasing op het hoofdkantoor van Paccar in het Amerikaanse Bellevue.

In 2018 keerde Van de Garde met zijn gezin terug naar Nederland om aan te treden als Director After Sales bij DAF Trucks. Van de Garde studeerde af aan de TU Twente en heeft een Master of Industrial Engineering en Management.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.