Nieuws Kempen Rose Bike kiest voor Kempische technologie

Rose Bike kiest voor Kempische technologie

Rose Bike kiest voor Kempische technologie

Powershift-technologie overtuigt Duitse fietsenfabrikant

De Turnhoutse Classified heeft een samenwerking beet met de Duitse fietsenfabrikant Rose Bike. Vorig jaar lanceerde de Kempische start-up zijn ingenieuze Powershift-technologie. Rose kiest voor zijn nieuwe gravelbike nu voor dit schakelsysteem.

 

De Powershift-technologie is verwerkt in de achternaaf en vervangt de voorderailleur. Het zorgt voor een extreem hoge schakelsnelheid van 150 milliseconden. “De technologie van Classified wordt in de industrie onthaald als een echte game changer. En het systeem maakt de fiets makkelijker in onderhoud”, klinkt het bij Classified Cycling.

“Het is fantastisch nieuws dat we gaan samenwerken met Rose, het op één na grootste direct-to-consumer fietsmerk in Europa. Het merk deelt onze visie om voortdurend te innoveren en klanten de best mogelijke fietservaring te bieden. We zijn ervan overtuigd dat onze technologie de Rose community omver zal blazen”, zegt Mathias Plouvier, ceo van Classified Cycling.

Na de kapitaalronde in december vorig jaar is het partnership een volgende, belangrijke stap in de ontwikkeling van Classified Cycling.

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.