Afbeelding4 Het nieuwe achtkoppige team is al op zoek naar twee versterkingen. Foto RR

S. Turelinckx Zakenkantoor en Zakenkantoor Moeskops fuseren tot drie Straffe ondernemingen

Ravels is twee ondernemingen armer maar ook drie rijker. Straf Wonen, Straf Verzekerd en Straf Advies moeten een “one-stop-shop voor het volledige financiële plaatje” worden.

Enkele weken geleden stond Sander Turelinckx ons nog te woord voor onze vastgoedspecial als zaakvoerder van S. Turelinckx Zakenkantoor in Ravels. In 2011 trad hij in de voetsporen van zijn vader. Vandaag leidt hij een team van vijf medewerkers.

Dat gaat nu samen met Zakenkantoor Moeskops. Dat ontstond in 2016 toen Hans Moeskops en Gert Van Reusel het Axa-kantoor in Poppel (Ravels) overnamen. Zij hebben één medewerkster in dienst.

“Door onze krachten te bundelen bieden we meer knowhow, meer mogelijkheden en een nog betere service”, klinkt het eensgezind bij Sander, Hans en Gert. “We worden een one-stop-shop met een allround service. Daarbij verzorgen we het volledige financiële plaatje, van verzekeringen over bankrekeningen, beleggingen en hypotheken tot verkopen en verhuren van woningen.”

Straf Wonen, Straf Verzekerd en Straf Advies beschikbaar voortaan over een kantoor in zowel Ravels als Poppel. De jonge bedrijven zetten onmiddellijk twee vacatures in de markt, voor een bankmedewerker en een syndicus.