Nieuws Kempen Sadechaf Bonding pakt uit op Lijmen-Event in Nederland

Sadechaf Bonding pakt uit op Lijmen-Event in Nederland

Sadechaf Bonding pakt uit op Lijmen-Event in Nederland

sadechaf lijmSadechaf Bonding is op donderdag 30 oktober platina partner tijdens de allereerste editie van Lijmen 2014. Ir. Jos De Groote zal tijdens het event een lezing brengen over hightech lijmen met een korte uithardingstijd.

„In hightech toepassingen van lijmverbindingen zijn zowel de eigenschappen van de lijm belangrijk als het verloop van het aanbrengen en het uitharden ervan. De fysische, optische, chemische en thermische eigenschappen van het uitgehard product kunnen voor iedere nieuwe toepassing verschillen,” klinkt het.

Het Lijmen-event is een organisatie van Mikrocentrum en wil de industrie vertrouwder maken met de mogelijke toepassingen van lijmen. Lijmtechnologie heeft immers in vele takken van de industrie een plek veroverd naast verbindingstechnieken zoals solderen, lassen of mechanische verbindingstechnieken.

Sadechaf Bonding biedt totaaloplossingen voor hoogwaardige lijmtoepassingen in elektronica, automotive en precisietechniek.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer