group van designers die elkaar een high five geven foto: shutterstock

SalesWise pakt nu ook uit met sales recruitment dienstverlening

Met de krapte op de arbeidsmarkt is het vandaag de werkgever die de kandidaat moet overtuigen, niet langer andersom. Daarom biedt SalesWise voortaan sales recruitment dienstverlening aan.

Het Herentalse SalesWise ontzorgt bedrijven al jaren van A tot Z met dienstverlening in sales insourcing. “Met ons team van sales projectmanagers nemen we dat proces in handen bij onze klant. Daarbij worden we tijdelijk onderdeel van het team van de klant, want verkopen is inderdaad niet iets wat je uitbesteedt. Wij stappen mee aan boord”, benadrukt managing partner Gunter America.

Salesprofielen

Omdat rekruteren vandaag meer dan ooit sales is, ondersteunt SalesWise organisaties en ondernemingen nu ook tijdens het rekruteringsproces van salesprofielen. Want door de war for talent zijn het vandaag de werkgevers die zich moeten ‘verkopen’ aan de kandidaten, niet langer andersom. “Dus hoe overtuigender het rekruteringsproces is, hoe groter de kans dat de werknemer uiteindelijk bij jou aan de slag gaat”, stelt managing partner Yves Willems.

Rekruteringsproces

SalesWise stuurt nu dus ook sales recruiters uit naar organisaties en ondernemingen om hun rekruteringsproces van salesprofielen te boosten. “Uniek is dat we daarbij eveneens tijdelijk mee aan boord stappen bij onze klanten, wat een heel andere aanpak is dan die van klassieke werving- en selectiekantoren. Komt daar nog bij dat we met onze jarenlange ervaring in sales beter dan wie ook weten over welke eigenschappen een goede sales moet beschikken alsook waar kandidaten vandaag naar op zoek zijn in een nieuwe job en bij een nieuwe werkgever. Op die manier zorgen we voor een perfect match”, besluit Gunter America.