Nieuws Kempen Samen sterk voor de carrosserieherstellingen van de toekomst

Samen sterk voor de carrosserieherstellingen van de toekomst

Samen sterk voor de carrosserieherstellingen van de toekomst

Vijf Kempense concessies – LAC, Verschaeren, Hermans, Verellen en Deckx-team – bundelen al enige tijd hun krachten binnen de groepering van De Mobiliteitsmakelaar. Onlangs werd in de schoot van deze laatste een gloednieuw carrosserielabel gelanceerd. ‘Wondercar Kempen’ voert herstellingen uit voor alle merken en is voorzien van de meest moderne hightechinfrastructuur. Ontdek hoe ze te werk gaan in onderstaande video.

Turnhout, Geel, Herentals, Lier en Heist-op-den-Berg: op deze 5 locaties kan je terecht als je wagen carrosserieschade heeft. “Met de beste technieken, de nieuwste machines en de grootste zorg staan we sterk voor de carrosserieherstellingen van de toekomst”, vertelt Gust Kempenaar, digitale medewerker van De Mobiliteitsmakelaar.

“Heeft je wagen schade, maak dan een afspraak bij een van onze concessies. Daar maken ze meteen foto’s en bespreken ze samen met jou de verdere planning. Op de dag van de herstelling krijg je gratis een vervangwagen mee. Zo geniet je van topservice en behoud je lokaal contact”, aldus Gust.

De Mobiliteitsmakelaar bouwt een mobiliteitsaanbod uit dat aansluit bij uw individuele verwachtingen, vandaag en morgen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.