Sauna on Wheels heet voortaan Wellnez Atelier

RAVELS - Zoë Van Laarhoven en Anke Marynissen kondigen een naamsverandering van hun bedrijf aan. De reden is niet ver te zoeken: de vlag dekte de lading niet meer.

Sauna on Wheels uit Ravels was vooral bekend voor het verhuren van sauna's en hottubs. Die stonden onder andere op Rolck Werchter en Flanders Open Rugby.

Naast de verhuur bouwden de Zoë en Anke ook hun eigen ontworpen sauna's, hottubs en buitendouches in hun atelier. Na vijf jaar stoppen ze met de verhuuractiviteiten om volledig te focussen op het ontwerpen en bouwen van hun projecten.

"Onze nieuwe naam, Wellnez Atelier, verwijst naar dat ontwerpen en bouwen van sauna's, hottubs en buitendouches", zegt Anke. "We willen het Scandinavisch gevoel naar België brengen. De Z in Wellnez verwijst naar vakman Zoë."

"Omdat we zelf bouwen in ons atelier, kunnen we goed inspelen op de wensen en ideeën van onze klanten", vertelt Zoë. "We hebben overigens niet alleen een nieuwe naam, maar ook een nieuwe huisstijl en een volledig nieuwe website."

Zaterdag 19 en zondag 20 november organiseert Wellnez Atelier de eerste Wellnezdagen in het atelier op de Kanaaldijk in Ravels. "We gaan Finland een klein beetje naar Ravels brengen", belooft Anke. Tijdens deze Wellnezdagen lanceert het bedrijf ook zijn nieuwste saunamodel.