Nieuws Kempen Scandinavisch design landt in Geel

Scandinavisch design landt in Geel

Scandinavisch design landt in Geel

silla homeOp de dag dat er in heel het land werd gestaakt, stelden jonge ondernemers in Geel hun nieuwe zaak voor. Aan de Ecodroom opende Silla-Home de deuren, de eerste Scandinavische concept store in de Antwerpse Kempen. Initiatiefnemers zijn interieurstyliste Stefanie Sylverans en projectontwikkelaar Stefan Scholliers.

“Het nieuwe project ligt in het verlengde van wat ik al langer doe”, legt Stefan uit, “namelijk projectontwikkeling. We kopen gronden, bouwen er appartementen op en verkopen die verder. Of we doen dat in samenwerking met grondeigenaren.” Hij verricht zijn activiteiten onder de bedrijfsnaam Agrippa bvba, met zetel in Bouwel.

Glimlach op je gezicht
Het is in de eerste plaats zijn vriendin en interieurstyliste Stefanie die zich zal ontfermen over Silla-Home. “We halen een stukje Scandinavië naar de Kempen. Scandinavisch design kenmerkt zich door de minimalistische ontwerpen met strakke, eenvoudige lijnen en lichte kleuren, toegepast op warme materialen zoals hout. Dit concept vond je nog niet in de Kempen. Ik geef interieur-, kleur- en stijladvies aan de klant. We helpen van je huis een thuis te maken. Van een volledig ingerichte woning tot toffe cadeau-ideeën en accessoires. Scandinavisch design is vrolijk en speels en heeft de kracht om een glimlach op je gezicht te toveren.”

Naast Silla-Home werd ook Silla-Bath boven de doopvont gehouden. Silla-Bath specialiseert zich in badkamerrenovatie waarbij Silla-Home voor de aankleding en decoratie zorgt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer