Nieuws Kempen Schoonheidsinstituut La Luna nu met wellnesscentrum

Schoonheidsinstituut La Luna nu met wellnesscentrum

Schoonheidsinstituut La Luna nu met wellnesscentrum

HERENTALS – Caroline Moons heeft, nu ze een private wellness heeft geopend, het derde luik gerealiseerd van een levensdroom. “Nu is alles piekfijn in orde en kunnen bezoekers in alle discretie komen genieten.”

Het schoonheidsinstituur La Luna van Caroline Moons verhuisde in 2012 naar een nieuw pand, net buiten de ring van Herentals. “Ooit had ik drie dromen”, vertelt de dame in Gazet van Antwerpen. “Mijn eigen schoonheidsinstituut was de eerste. De tweede had te maken met een mooie auto, een Peugeot RCZ. Ook die is er gekomen. Het wellnessinstituut heeft iets langer op zich laten wachten.”

De wellnessaccommodatie La Luna beschikt onder meer over een klassieke Finse sauna, een infraroodsauna, een stoomdouche en een verwarmd zwembad. Er zijn uiteraard ook douches en een jacuzzi. Om te relaxen staan er diverse ligzetels rond het zwembad. “Verpozen kan ook binnen, waar de bezoekers een keuze kunnen maken van een snackkaart. De wellness heeft een aparte ingang zodat de bezoekers niet geconfronteerd worden met de gasten in het schoonheidsinstituut en vice versa. In principe blijven ook wij uit de buurt als de wellness verhuurd is. Drankjes kunnen de gasten zelf uit de koelkast nemen. De gasten bepalen ook helemaal zelf of ze naakt van de sauna’s gebruikmaken of dat ze badkledij dragen,” vertelt Caroline Moons.

De kruisbestuiving tussen schoonheidsinstituut en wellnesscentrum bestaat erin dat bezoekers bijvoorbeeld ook een relaxmassage of een gelaatsbehandeling kunnen reserveren.

De realisatie van haar derde droom wil niet zeggen dat Caroline nu stopt met dromen. “Ooit een B&B uitbaten in Spanje lijkt me ook wel wat, maar dat zal zeker niets voor de volgende jaren zijn.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.