Nieuws Kempen Schuermans & Schuermans wint prestigieuze Legal Award

Schuermans & Schuermans wint prestigieuze Legal Award

Schuermans & Schuermans wint prestigieuze Legal Award

advocaatAdvocatenkantoor Schuermans & Schuermans uit Turnhout is in de prijzen gevallen bij de toekenning van de Legal Awards 2015 door het gevestigde Engelse juridische tijdschrift Lawyer Monthly. Het won de award in de categorie ‘Litigation Law Firm of the Year’ (procesvoering advocatenkantoor van het jaar). “Het is niet helemaal duidelijk waarom we precies de onderscheiding hebben gekregen”, zegt advocaat-vennoot Luc Schuermans.

Als motivering moest het kantoor het stellen met deze mededeling: “Deze award geeft een erkenning aan advocatenkantoren en individuen die exceptionele resultaten voor hun cliënten hebben behaald gedurende de voorbije twaalf maanden, terwijl ze opereren in een uitdagende business en omgeving.”

Lovende uitspraken
Luc Schuermans: “Voor alle duidelijkheid: wij hebben geen enkele band met de organisatie en zijn zelfs niet geabonneerd op het tijdschrift. Hoe wij dan verkozen zijn geraakt? Ik vermoed dat ze zich baseren op een brede rondvraag bij een industrieel cliënteel en dat die ondervraagde personen zich dan lovend over ons hebben uitgesproken. De organisatie kent onze klanten niet, dus ik neem aan dat ze zich wenden tot representatieve bedrijven zoals banken, verzekeringsmaatschappijen, enz. Nog een mogelijkheid is dat ze listings hebben opgevraagd bij de Vereniging van Bedrijfsjuristen, want het zijn vaak met deze mensen dat wij in contact komen. In elk geval hebben we het voorbije jaar enkele mooie resultaten behaald, vooral op het gebied van arbitrage.”

Schuermans & Schuermans is een B2B-kantoor dat zich specialiseert in internationale handel. “Deze award betekent voor ons een aansporing om het nog beter te doen en is natuurlijk een blijk van erkenning”, aldus nog Luc Schuermans. Het kantoor telt 17 advocaten, onder wie 5 advocaat-venooten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer