Nieuws Kempen Schuppenboer Winter 2019 van brouwerij Het Nest de lekkerste in Essen

Schuppenboer Winter 2019 van brouwerij Het Nest de lekkerste in Essen

Schuppenboer Winter 2019 van brouwerij Het Nest de lekkerste in Essen

OUD-TURNHOUT/ESSEN – Het bier van de Oud-Turnhoutse brouwerij Het Nest is dit jaar opnieuw het meest in de smaak gevallen tijdens het gerenommeerde Kerstbierfestival in Essen. De Schuppenboer Winter 2019 kreeg de meeste stemmen van de bezoekers.

Het Kerstbierfestival in Essen van bierproefclub O.B.E.R trekt ieder jaar bezoekers uit de hele wereld. Dit jaar kende het festival zijn 25ste editie. Er waren maar liefst 230 bieren te proeven, waaronder zelfs enkele bieren die normaal exclusief voor het buitenland bestemd zijn. Op een invulformuliertje konden de bezoekers hun eigen top 3 invullen van de bieren die ze daar proefden. Voor de tweede keer op rij ging de publieksprijs naar Schuppenboer Winter van brouwerij Het Nest uit Oud-Turnhout.

Brouwerij Het Nest is uiteraard heel blij met de erkenning. Het Kerstbierfestival in Essen staat bij de kenners hoog aangeschreven. Het Nest hoopt binnenkort ook een andere belangrijke Belgische bierprijs in de wacht te slepen: de consumententrofee op het Zythos bierfestival in Leuven.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Antwerpen, Lichtaart
Antwerpen

Bedenker Paschka is overleden

Vic Van den Putte is overleden. Hij was de uitvinder van de bekende smeerpasta van verse kaas en chocolade, die… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer