2wrap Scott Disick Scott Disick pronkt met een Kempens gewrapte bolide. Foto: 2wrap.com

Scott Disick (The Kardashians) pronkt met Kempens gewrapte bolide: “Celebrities zijn ons niet vreemd”

Kempenaars Diana Delgouffe en Peter Van Tilborg worden met hun wrappingbedrijf 2wrap.com door de grootste sterren ingeschakeld om auto’s, yachts en interieurs te bekleden. “We worden overgevlogen naar alle delen van de States of ver daarbuiten.”

Celebritywatchers konden de voorbije dagen zien dat Scott Disick pronkt met een nieuwe bolide. De ex-partner van Kourtney Kardashian, met wie hij drie kinderen heeft, postte op Instagram een foto van zijn nieuwste aanwinst, een exclusief model van BMW. De M2 Performance Edition springt extra in het oog door de opvallende kleur. De wagen werd, zowel aan de binnen- als de buitenkant, gewrapt door het Kempense 2wrap.com van Diana Delgouffe en Peter Van Tilborg uit Turnhout.

“Celebrities zijn ons niet vreemd”, zegt Diana Delgouffe met een vette knipoog. “Negen jaar geleden verhuisden we naar Malibu, hun natuurlijke habitat. Zo komen we bij wijze van spreken bijna dagelijks bekende mensen tegen in de winkel en is dat voor ons de normaalste zaak van de wereld. David Charvet bijvoorbeeld, die bekend is van Baywatch, Melrose Place en de song Should I Leave, spreekt ons gewoon bij de voornaam aan wanneer we hem tegenkomen op straat.”

Diana Delgouffe en Peter Van Tilborg leven niet enkel tussen de sterren, ze werken er met hun wrappingbedrijf 2wrap.com ook vaak mee samen. “Helaas mogen we daar bijna nooit iets over vertellen want bij iedere opdracht moeten we meestal ook een geheimhoudingsclausule ondertekenen”, legt Diana uit. “Over enkele celebs mag ik wel iets verklappen. Zo wrapten we de truck Rancho Rosudo van Robert Downey Jr., een paardentrailer van Kaley Cuoco van The Big Bang Theory en nu dus ook de nieuwste exclusieve wagen van Scott Disick, een vast castmember van Keeping up with the Kardashians.”

Peter en Robbert van 2wrap.com aan het werk. Foto: 2wrap.com

De BMW M2 Performance van Scott Disick werd door 2wrap.com bekleedt met een olijfgroene vinylfolie. “En hij liet ons ondertussen weten, dat het hier niet bij zal blijven. Scott Disick is een echte autoliefhebber met een serieus wagenpark en binnenkort mogen we wellicht ook aan zijn Ferrari werken. Dat de celebs een beroep doen op ons, is geen toeval. Amerikanen kiezen bewust voor Belgische kwaliteit. Europa staat erg hoog aangeschreven bij hen. Europese auto’s bijvoorbeeld zijn erg gegeerd, maar ook ons vakmanschap. Zo is David Charvet, die van Franse afkomst is, uitgegroeid tot een geslaagde ondernemer met de Jones Builders Group. David is niet alleen onze nabije buur, maar ook een regelmatige klant met zijn bouwbedrijf.”

2wrap.com bekleedde de bibliotheek van onder tot boven met black velvet. Foto: RR

2wrap.com richt zich niet alleen op exclusieve wagen. “We bekleden net zo goed een yacht als volledige interieurs”, meldt Diana Delgouffe nog vanuit Californië. “Een mooi voorbeeld hiervan is de bibliotheek in de voormalige woning van Yolanda Hadid. Zij was vroeger getrouwd met David Foster en schitterde in Nederlandse Hollywood Vrouwen. We hebben die bibliotheek van onder tot boven met black velvet bekleed. Een ander prestigieus project was de Aquila Mega Yacht, de grootste privately owned yacht van de Walmart-familie. Op het yacht hebben we de houten relings voorzien van een beschermende folie, net als alle high gloss meubilair binnen en buiten. Aan de Aquila Mega Yacht werkten we eerst hier een tijdje, maar de afwerking gebeurde in Italië. Het is niet uitzonderlijk dat we worden overgevlogen naar alle delen van de States of ver daarbuiten.”

Het nieuwe bedrijfspand in Weelde. Foto: 2wrap.com

Peter en Diana zijn vertrouwd met megaprojecten en hun grootste project tot nu toe realiseren ze momenteel in…Weelde. “Tot voor kort waren we met 2wrap.com gevestigd in Turnhout maar daar moesten we weg”, legt Diana Delgouffe uit. “Dat was natuurlijk schrikken maar we startten meteen de zoektocht naar een nieuw pand. Dat liep niet van een leien dakje, tot we op een bedrijfsunit stootten in Weelde. Omdat we daar met een lege doos konden beginnen, was dit pand ideaal voor ons. Onder het motto bigger and better hebben we meteen een extra verdieping voorzien, waardoor we 650 vierkante meter ter beschikking krijgen. De ruwbouw is af, maar nu start de binnenafwerking. Naast een atelier voorzien we ook een heuse toonzaal. Daarin zullen onze interieurwerken duidelijk zichtbaar zijn, dus moet alles natuurlijk piekfijn in orde zijn.”

http://2wrap.com