Nieuws Kempen SD Schrijnwerkerij genomineerd voor Prijs Ondernemen 2019

SD Schrijnwerkerij genomineerd voor Prijs Ondernemen 2019

SD Schrijnwerkerij genomineerd voor Prijs Ondernemen 2019

SD Schrijnwerkerij uit Herentals is genomineerd voor de Prijs Ondernemen 2019 van Voka Mechelen-Kempen. Het bedrijf vertegenwoordigt de lokale afdeling Kempen West.

Stijn Dirken richtte in 2007 SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw op als eenmanszaak. Anno 2019 werken er 25 schrijnwerkers en plaatsers. SD specialiseert zich in houtskeletbouw, dak- en gevelwerken en produceert ook binnendeuren, maatkasten, keukens, kantoor- en woninginrichtingen.

Voor het hele team
Zaakvoerder Stijn Dirken ontving de bijhorende nominatietrofee van Frederick Jonckheere, voorzitter van Voka Lokaal Kempen West. “Dit is een bevestiging dat we goed bezig zijn. Deze award is voor het hele team. We zijn er hard voor gegaan en in de toekomst gaan we er nog harder tegenaan”

De komende dagen maakt Voka Mechelen-Kempen in totaal 9 genomineerden bekend, die telkens een andere regio vertegenwoordigen. Vanaf 20 juni kan iedereen zijn stem uitbrengen. De bekendmaking en uitreiking van de Prijs Ondernemen 2019 vindt plaats op 26 september in Alta Ripa in Oud-Turnhout.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer